Offerte Zuid-Holland

Gratis dakwerken offerte ontvangen

085 500 1349

Nu bereikbaar!


Heb je hulp nodig bij het opsporen en verhelpen van een daklekkage? Wil je dakonderhoud of een dakreparatie laten uitvoeren? Of ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor een dakrenovatie? Neem dan direct contact op met ons dakdekkersbedrijf. Bel voor direct contact met een dakdekker. Of vraag eenvoudig een gratis en vrijblijvend offerte aan via het offerteformulier.

Start gratis offerteaanvraag.

Je ontvangt spoedig een gratis offerte met scherpe prijs van een dakdekker uit je regio. Uiteraard zonder verdere verplichtingen, dus je zit nergens aan vast.

  Gratis offerte ontvangen

  Soort werkzaamheden (*)

  Soort dakbedekking (*)

  Gewenst uitvoermoment (*)


  Gratis – Vrijblijvend

  Daklekkage

  Een daklekkage is zeer vervelend en moet zo snel mogelijk worden verholpen. Wanneer je een daklekkage laat ontdekt, of niet aanpakt dan is de kans op vochtproblemen als houtrot en schimmel zeer groot. Voor het opsporen van een lek in het dak, maken de meeste dakwerken experts gebruik van rookgasdetectie. Deze detectietechniek zal het dak niet beschadigen, waardoor het een zeer populaire methode is. Na de inspectie van het lek zal de dakdekker je informeren over de vervolgstap: een dakrenovatie of dakreparatie.

  Dakreparatie

  Om de levensduur van de dakconstructie te optimaliseren, adviseren wij om periodiek een dakinspectie te laten uitvoeren. Bij een dakinspectie zal een dakdekker alle onderdelen controleren op eventuele beschadigingen, en indien nodig een reparatie uitvoeren. Met name bij de schoorsteen en het dakraam is nogal eens een dakreparatie nodig om vochtproblemen te voorkomen. De prijs voor het repareren hangt af van de tijd en materialen die hiervoor nodig zijn. In sommige gevallen is een renovatie op lange termijn een goedkoper alternatief.

  Dakrenovatie

  Op het moment dat de dakbedekking sterk verouderd is, of het hemelwaterafvoersysteem regelmatig verstopt raakt, dan kan het nodig zijn enkele dakonderdelen te vervangen. Een dakwerken expert is u hier met alle plezier bij van dienst. Andere klussen die onder de term dakrenovatie vallen zijn het plaatsen van een dakkapel, het afbreken van een schoorsteen of het monteren van dakramen. Een renovatie van het dak kent over het algemeen een iets hogere prijs dan een reparatie, maar het biedt een langer resultaat.

  Dakbedekking

  Eén van de klussen waarvoor een dakdekker uit ons netwerk het meest wordt ingezet is het herstellen van de dakbedekking. Voor zowel hellende als platte daken bestaat er een ruim assortiment aan materialen voor de dakbekleding. Je kunt kiezen uit onder meer bitumen, EPDM, riet en dakpannen, maar ook groendaken vormen een mogelijkheid. Een groendak zorgt voor meer zuurstof, en zal de biodiversiteit bevorderen. Ook de dakisolatie is dankzij een groendak hoger. Via het offerteformulier vraag je eenvoudig meer informatie op.

  Gratis & vrijblijvende offerte ontvangen

  Wil je graag meer weten over de mogelijkheden voor het inzetten van een dakdekker voor één van de dakwerken? Aarzel dan niet om het offerteformulier in te vullen. Geef hierop aan welke wensen je hebt en welke dakwerken je wilt laten uitvoeren. Je ontvangt spoedig een gratis en vrijblijvende offerte van ons dakdekkersbedrijf. Je wordt snel en vakkundig geholpen tegen een aantrekkelijk tarief.